Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy reglerar hur Drönarakademin samlar in, använder, underhåller och avslöjar information som samlats in från användare (var och en, en “student”) på Drönarakademin. Denna sekretesspolicy gäller webbplatsen och alla kurser som erbjuds av Drönarakademin.

Personlig information

Vi kan samla in personuppgifter från användare på olika sätt, inklusive men inte begränsat till när användare registrerar sig på webbplatsen eller en kurs inom Drönarakademin, prenumererar på ett nyhetsbrev och i samband med andra aktiviteter, tjänster, funktioner, eller resurser som vi gör tillgängliga på vår webbplats. Användarna kan besöka webbplatsen anonymt. Vi kommer endast att samla in personuppgifter från användare om de frivilligt lämnar sådan information till oss. Användare kan vägra att lämna personuppgifter, men det kan hindra dem från att delta i vissa kursrelaterade aktiviteter.

Hur vi använder insamlad data

Drönarakademin kan samla in information om användarnas personliga uppgifter av följande orsaker:

  • För att förbättra kundservice
    Informationen du tillhandahåller hjälper oss att svara på dina kundserviceförfrågningar och stödja behoven mer effektivt.
  • För att förbättra användarupplevelsen
    Vi kan komma att använda information i sammandrag för att förstå hur våra användare som grupp använder de tjänster och resurser som tillhandahålls på vår webbplats.
  • För att sända regelbunda e-postutskick
    Vi kan använda användarens e-postadress(er) för att skicka information och uppdateringar avseende deras order. Användarens e-postadress(er) kan också användas för att svara på förfrågningar eller frågor.

Delning din personliga information

Drönarakademin säljer inte, handlar med eller hyr ut användarens personuppgifter till andra.

Webbplatser från tredje part

En användare kan hitta reklam eller annat innehåll på Drönarakademins webbplats som länkar till webbplatser och tjänster från våra partners, leverantörer, annonsörer, sponsorer, licensgivare och andra tredje parter. Vi kontrollerar inte innehållet eller länkar som visas på dessa webbplatser och ansvarar inte för de metoder som används av webbplatser som är kopplade till eller från vår skola. Dessutom kan dessa webbplatser eller tjänster, inklusive deras innehåll och länkar, ändras ständigt. Dessa webbplatser och tjänster kan ha sin egen integritetspolicy och kundservice. Bläddring och interaktion på någon annan webbplats, inklusive webbplatser som har en länk till vår användare, är föremål för webbplatsens egna villkor och policy.

Ändringar i Integritetspolicyn

Drönarakademin har rätt att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst. Vi uppmuntrar användare att regelbundet kolla denna sida för eventuella ändringar. Du bekräftar och godkänner att det är ditt ansvar att regelbundet granska denna sekretesspolicy och bli medveten om ändringar.

Ditt godkännande av dessa villkor

Att registrera dig som användare hos Drönarakademin innebär att du godkänner denna sekretesspolicy. Om du inte godkänner denna sekretesspolicy, registrera in dina uppgifter på denna webbplats. Din fortsatta registrering hos Drönarakademin efter eventuella ändringar eller uppdateringar i denna sekretesspolicy anses vara din acceptans av dessa ändringar.

Senast uppdaterad 2019-05-18

Hoppa till verktygsfältet