Heltäckande drönarutbildningar

Grupputbilning i Göteborg eller på plats på ditt företag

Vi som arbetar på Drönarakademin har lång erfarenhet av drönarflygning. Vi utbildar privatpersoner, företag och organisationer att nå upp till en professionell standard och säkerställer att varje elev har båda teoretiska och praktiska erfarenheter efter varje avslutad kurs.

Vårt kursutbud

Förberedande webbutbildning för fjärrpiloter (A1/A3+A2)

Teoriutbildning förberedande för dig som skall flyga enligt nya regelverket

2020 kommer ett nytt gemensamt regelverk för drönare att träda i kraft i Sverige och inom hela EU. Hur påverkar det dig? Vi kommer att lära dig allt du behöver veta så att du står väl förberedd när reglerna träder i kraft.
Mer info

Praktisk flygning - Halvdag

Göteborg/På plats

Denna kurs på 4 timmar passar dig som har bra teoretiska kunskaper och kanske flugit lite på egen hand eller gått vår e-learningkurs och lärt dig det teoretiska den vägen. I denna kurs är det fullt fokus på att ta ditt praktiska flygande till nästa nivå och hur du på ett säkert sätt framför din drönare.
Mer info

Grundläggande UAV-utbildning - Heldag

Göteborg/På plats

Detta är vår mest populära kurs! Här kommer du att lära dig teori och praktiska färdigheter under samma dag. Efter avslutad kurs får du tillgång till vår e-learningkurs för teoriutbildning i 6 månader.
Mer info

DJI Enterprise - Heldag

Göteborg/På plats

Denna kurs har samma innehåll som vår grundläggande UAV-utbildning men med mer fokus kring DJI Enterprise och de sensorer och funktioner som finns tillgängliga på exempelvis Matrice 210 V2 eller Mavic 2 Enterprise DUAL. Riktar sig till dig som använder drönare professionellt.
Mer info

Agisoft Metashape - 2 heldagar

Göteborg/Uppsala/På plats

Agisoft Metashape är en av Sveriges mest populära efterbearbetningsmjukvara för dig som är verksam inom kartering/GIS/fotogrammetri. Du kommer att få lära dig hur bilder samlas in på bästa sätt, hur du placerar markstöd och hur bilderna skall processas på bästa möjliga sätt.
Mer info

DJI Terra - 1 heldag

Göteborg/Uppsala/På plats

Terra har snabbt blivit en populär bearbetningsmjukvara för fotogrammetri och erbjuder ett modernt gränssnitt, utmärkta verktyg och snabb proccesstid. Vi lär dig allt du behöver veta om programmet. En kort del praktik och resterande fokus på programmet och dess möjligheter.
Kontakta oss för offert

Pix4Dmapper - 2 heldagar

Göteborg/Uppsala/På plats

Pix4D är en välkänd efterbearbetningsmjukvara för dig som är verksam inom mätning/kartering. Vi lär dig hur programmet fungerar och hur bilder samlas in på bästa sätt. Kursen innefattar praktiskt handhavande i form av drönarflygning, placering av markstöd med mera.
Mer info

Kontakta oss redan idag

Har du frågor, vill få en offert eller prata mer med oss om vad vi kan erbjuda dig? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa till.

Kontakta oss